2018-08-17 362 views
成日都見到排哂大隊,無論尖咀同銅鑼灣都係甘,排親都要成粒鍾。點知尋晚俾我見到無人等位,可能時間尚早 6:45pm, d 人仲未食dinner.坐低d 野食同台灣既唔同,不過都有沙冰同花茶, 哩度就小d 熟食野。哩度最低消費係每人要叫一杯飲品,野食係唔可以代替。佢d 芝士影得好吸引hahaPassion fruit 果茶,係幾清新,but 甜左少少,可能本人唔太好甜茶哩個蘋果茶好ok, 個味好夾, 佢既糖水係另上自己加,我就加左少匙羹,都ok哩個唔係普通既火腿蛋三文治,個份量係一個女仔無可能食得哂, 有三大大大份,超厚,火腿係超厚切,個薯容食唔落,試左二啖,凍既。叫左一個熱食,台式肉碎飯,小小辣,不過無special, 係叫做有d 飯落肚。點都要叫個甜品既,紅豆green tea 雪糕, 我大個球呀,佢有冰底,等d 雪糕無甘易溶,紅豆唔甜,剛剛好,green tea 味就唔多出。

哩度最低消費係每人要叫一杯飲品,野食係唔可以代替。
佢d 芝士影得好吸引haha

2018-08-16