2018-05-12 1805 views
之前食過銅鑼灣分店,覺得普通,今次挑戰旺角店,等左3個字終於都有位~呢度gei甜品選擇真係有好多,我都唔知叫o羊好,最後決定叫我覺得(好明顯唔係)相對上無咁肥gei檸檬忌廉班戟卷.不得不讚係佢gei plating相當精緻,同圖片一樣~而且分量其實都算多,一個人足夠有餘.crepe本身蛋味都好突出,而且咬落去唔會散曬,醬汁酸酸地幾開胃,唔錯唔錯~最鐘意係有好多焦糖脆脆~同Crepe一齊食令甜品更加Sweet,口感都豐富D至於未食晚餐gei朋友就叫左個朱古力窩夫,真係等幾耐,不過上台見到佢咁厚即時開心曬-抵玩!中間o個球係雪芭而唔係雪糕呢個配搭真係比較少見,不過你問我我就覺得都係雪糕開心D.而且佢D士多啤梨好酸,D紅莓醬同窩夫都好唔夾...見綠茶紅豆奶凍好似好精美,份量又唔係好多,奶凍好滑,唔太甜,紅豆泡沫唔係好突出,而雪糕就好綠茶,不過有泡沫所有口感都豐富左唔少,整體而言呢個都係好食的.唔食野gei朋友就芒果熱情果沙冰,只能夠講,超大杯呀!!!熱情果味道竟然可以蓋過芒果都幾厲害,由於呢2隻水果都好濃味,所以沙冰偏甜,我自己就唔太喜歡啦.

朱古力窩夫
而且佢D士多啤梨好酸,D紅莓醬同窩夫都好唔夾...
綠茶紅豆奶凍
綠茶紅豆奶凍