2016-03-19 394 views
兩年前係美國打工三個月 真係食Burger 食到怕但突然間又想食返Burger去了這間24小時營業店食漢堡店內只有漢堡,薯條,雞翼,酒,飲品等小量選擇打正旗號賣漢堡點了一個Mushroom Burger這個我沒有吃 是朋友點的中間有青瓜 蕃茄 生菜 芝士 及炸蘑菇這個沒有太大驚喜 但味道絕對不差單點$78 跟餐點了奶昔及薯條另加$25都幾抵食個包又大個  其他店一定唔止呢個價另外仲叫左個Chicken Burger之前係IN N OUT 食過個好好味的Chicken Burger所以每次都食其他地方的漢堡都必定會點雞做下比較個雞都幾嫩滑  中間都係有蕃茄 芝士 菜等等 醬等等味道雖然比不上IN N OUT 但都幾好味如果個包煎一煎 脆D會仲好味D 另外個Sweet Potato Fries 好有驚喜係我覺得最好味的一樣食物食落有小小蕃薯味 小小甜跟SET 再另加$10轉 一定要轉另外再叫左個Buffalo Wings個味道辣辣地  跟埋個Dressing 其實幾夾$48 6隻好抵但我地兩個人食唔晒如果可以叫mix 就好唔洗6隻同一樣味香港咁多間Burger店  呢間CP 值最好可以一試
兩年前係美國打工三個月 真係食Burger 食到怕
但突然間又想食返Burger
去了這間24小時營業店食漢堡
店內只有漢堡,薯條,雞翼,酒,飲品等小量選擇
打正旗號賣漢堡

Buffalo Wings
香港咁多間Burger店  呢間CP 值最好
可以一試

2016-03-19
$130 (Lunch)
Mushroom Burger
Sweet Potato Fries