2021-12-20 25 views
這間主題餐廳,雖然我不是⚽️迷,但裝潢👀得出好有心思,單是門口就好像有置身「球場」的感覺!這裡的set dinner 有頗多的選擇,價錢也很合理。雜菜沙律🥗用一個密封玻璃甖來裝沙律,又幾有特色又幾可愛,沙律夠凍、黑醋好味,一個不錯的前菜。甘荀湯🥣熱騰騰的甘荀湯,好夠味又夠creamy配埋一塊蒜蓉包,個人好欣賞這塊外脆內軟的蒜蓉包,值得一讚!👍👍香燒美國Creekstone牛肉眼拼法國鵝肝($238)這塊肉眼扒頗大,我們要求五成熟,師傅達到我們的要求,肉質夠「淋」!鵝肝也煎得恰到好處,不過略為細小了一點!仲有唔好錯過伴菜嘅南瓜蓉都好好味㗎!💯💯波士頓活龍蝦(半隻)配白松露忌廉扁麵($168)白松露忌廉汁,好香嘅松露味,龍蝦焗到金黃色,龍蝦肉也算多肉。朱古力三重奏心太軟($78)因為食套餐,就可以六折享用大餐牌自家甜品一份,咁抵又點忍得住把口!😜😜熱辣辣嘅心太軟,朱古力味好香濃但又不致太甜,真係好好味!😋😋
這裡的set dinner 有頗多的選擇,價錢也很合理。

雜菜沙律🥗
甘荀湯🥣
香燒美國Creekstone牛肉眼拼法國鵝肝($238)
波士頓活龍蝦(半隻)配白松露忌廉扁麵($168)
朱古力三重奏心太軟($78)
2021-11-29
$250 (Dinner)