2017-09-17 392 views
八月頭黎過,但嗰陣貼住張紙話放暑假九月頭先開,今次特登早啲去到,誓要試到呢間蛋包飯選擇不多 而且睇過蛋包飯係12點後先有,所以想試蛋包飯既記得留意下。店得4個位,其他位都係後巷,唔會有冷氣預住會熱。芝士咖喱蛋包飯蛋味唔算濃但都炒得幾滑,起碼用左兩三隻蛋。入面既飯加左雞肉同豉油炒過,咖哩汁既咖喱味好濃一d都唔辣,配上飯同蛋一齊食,好夾。唯一可以挑剔既 芝士加左係飯既中間位,頭尾都食唔到有芝士,中間d芝士已經溶唒,加埋一齊食感覺更邪惡份量真係好多,食左三份二已經好飽下。其他地方食個蛋包飯都要80蚊,相比下呢度真係好抵,而且真係又幾好食 係有小小熱,好彩今次去到即有位。40蚊甘大碟飯仲要包凍飲 CP值真係極高黎開附近又唔知去邊lunch,不妨試吓

芝士咖喱蛋包飯

份量真係好多,食左三份二已經好飽下。

40蚊甘大碟飯仲要包凍飲 CP值真係極高

黎開附近又唔知去邊lunch,不妨試吓