2017-10-31 77 views
上年去韓國係咁食炸雞,返左香港就無咩機會食,但發覺韓國炸雞店係香港愈來愈多,知道有間新既炸雞店係利無臺,就膽粗粗上左去。入面環境舒適,地方好大,電視播緊Kpop Mv同韓國電視台。係等緊主菜時可以食住啲前菜。我地首先叫左嗰雙重滋味,揀左香蒜脆雞同韓式甜豉油脆雞,兩種口味都係第一次試,但都令人回味無窮,各有各特色。我女朋友較喜歡蒜味,我就鐘情甜豉油,但共同點係食完都唔覺油膩,而且肉質嫩滑,外皮香脆,份量多又好味! 之後叫多個招牌年糕,又香又辣,口感稍爲creamy,年糕配菜有蔬菜,洋蔥,煙肉和魚餅等等。年榚同配菜索哂啲汁,食到停唔到口。食物一流,環境舒服,下次一定再嚟試炸雞其他口味!

香蒜脆雞加韓國甜豉油脆雞

招牌年糕

食物一流,環境舒服,下次一定再嚟試炸雞其他口味!

2017-09-24
香蒜脆雞加韓國甜豉油脆雞