2018-08-11 878 views
今日黎搵個friend食晏 落好大雨 於是見到呢間唔洗等位既cafe就入左去啦 細細間舖所以台同台之間擺得好埋 lunch set有跟埋野飲 我地都叫左熱啡 帶子芝士菠菜醬闊條麵($88)帶子有2細隻 闊條麵口感食落不過不失 芝士菠菜醬較遜色 味道較淡而且無乜層次可言 份量黎講都足夠 唔算少反而朋友叫既辣茄醬海鮮意粉有d驚喜 醬汁食落少少辣又帶點酸酸既味道 感覺開胃 海鮮質素就一般 不過個份量都算多但係我地落完單等左起碼20分鐘先上菜 杯咖啡都就飲完 繁忙lunch time個個趕住食完番公司 上菜時間有待改善

帶子芝士菠菜醬闊條麵($88)

2018-08-10
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$88 (Lunch)