2020-07-10 44 views
今日收工好肚餓 同事就介紹我食burgerman 既burger🍔 咁我就特登落深水埗食 鋪頭同地鐵站唔算好遠既距離 大約3-5mins 左右就到 但天氣實在太熱 行2步路都出晒汗🙈🙈 間burger 位置係大街都好易搵到👍🏻 鋪面唔算大但因為疫情既關係 收起晒d椅 改以外賣形式為主 餐牌上都有好多款burger可以選擇唔食肉 大啡菇burger都有🤩 仲有意粉🍝沙律🥗小食🍟可以選擇 仲可以+$20配薯條/薯格/田園沙律同汽水🤩🤩我今次就試左個侯斯頓漢堡+$20配田園沙律同汽水🥤落完order 大約等5-10分鐘左右 因為全部都係即叫即做架🤤 因為疫情關係用外賣兜兜比較衞生🥰 再留意下佢仲提供埋搓手液 紙巾 手套🧤真係好貼心呀💕💕 隻手乾淨晒就可以開餐啦🤣 先食個沙律 d蔬菜有好多種類又有幾款沙律菜、青瓜、洋蔥、車厘茄再配埋撈左既油醋汁酸酸甜甜好岩夏天食又fresh 感覺好健康👍🏻 主角出場 美國安格斯牛肉🥩配上煙肉、炸洋蔥、紅洋蔥、番茄同芝士仲有個BBQ sauce 賣相一流 非常豐富🥰 仲有個包係烤過 所以好香 脆脆地咁🤤 未食都流晒口水🤤🤤 咁多款配料放埋一齊 要一齊咬真係有d難

隻手乾淨晒就可以開餐啦🤣 先食個沙律 d蔬菜有好多種類又有幾款沙律菜、青瓜、洋蔥、車厘茄再配埋撈左既油醋汁酸酸甜甜好岩夏天食又fresh 感覺好健康👍🏻 主角出場 美國安格斯牛肉🥩配上煙肉、炸洋蔥、紅洋蔥、番茄同芝士仲有個BBQ sauce 賣相一流 非常豐富🥰 仲有個包係烤過 所以好香 脆脆地咁🤤 未食都流晒口水🤤🤤 咁多款配料放埋一齊 要一齊咬真係有d難道😂😂 我個食相真係嚇親人😂😂 我撐盡 勉強可以食得晒🙊 一咬落去d肉汁好juice 唔會勁油膩因為有紅洋蔥同蕃茄咁fresh 夾埋一齊食👍🏻 而個安格斯牛肉又煎得岩岩好 中間仲係粉紅色🥰🤤 整體黎講喜歡食burger既真係必試 CP值高👍🏻👍🏻
2020-07-08
  • 侯斯頓漢堡