2019-08-21 2400 views
同事神神秘秘約我食好西系列🖤 一路乖乖跟住同事係中環行呀行。 上到去見到個環境好靚,成間餐廳係用🐴馬球🐴做主題,坐係入面,覺得自己化身私人會所入面嘅上流社會。成件事好high class 😳 Set dinner Main course 有純正黑安格斯西冷牛扒 or 烤皇帝三文魚扒我同同事仔就決定一人叫一樣,咁就可以2 個都試曬😋 叫完野食待應哥哥拎住一盤刀🔪出黎放係我地面前。 原來呢度特別之處係可以俾你揀你自己想用嘅🔪而我呢啲有選擇困難症嘅人,揀把🔪都可以玩好耐😂🤣 終於揀完就開始上前菜 有阿根廷辣肉腸同布拉達芝士🧀 辣肉腸,好香好脆。但係我覺得好鹹🙁 👉🏻👈🏻芝士煙煙un un ,幾特別,外型好似彈彈波咁。🤣 純正黑安格斯西冷牛扒 .... 明明叫medium.. 但係黎到有d 硬同乾身。失望同扣分 烤皇帝三文魚扒煮得岩岩好。叫做加番d 分。仲有d 配菜,薯條,西蘭花,芝士通粉。真係食到超級無敵飽。最後個甜品都係打卡位📸📷 烤棉花糖雪糕🍦 有得玩又有得食。總括嚟講$368 +10 % ,可以喺個咁靚嘅環境食晚餐,仲要係食到超飽,真係超晒班。 (不過我唔知優惠做到幾時,去之前記住
同事神神秘秘約我食好西系列🖤
一路乖乖跟住同事係中環行呀行。
上到去見到個環境好靚,

Set dinner Main course 有
純正黑安格斯西冷牛扒 or
烤皇帝三文魚扒
我同同事仔就決定一人叫一樣,咁就可以2 個都試曬😋

而我呢啲有選擇困難症嘅人,揀把🔪都可以玩好耐😂🤣

終於揀完就開始上前菜
西班牙辣肉腸,布拉達芝士,

有阿根廷辣肉腸同布拉達芝士🧀
辣肉腸,好香好脆。
但係我覺得好鹹🙁 👉🏻👈🏻
芝士煙煙un un ,幾特別,外型好似彈彈波咁。🤣

純正黑安格斯西冷牛扒 ....
純黑安格斯牛扒

明明叫medium.. 但係黎到有d 硬同乾身。
失望同扣分

烤皇帝三文魚扒
皇帝三文魚扒

煮得岩岩好。叫做加番d 分。

仲有d 配菜,薯條,西蘭花,芝士通粉。真係食到超級無敵飽。

最後個甜品都係打卡位📸📷
烤棉花糖雪糕

烤棉花糖雪糕🍦
有得玩又有得食。

總括嚟講$368 +10 % ,可以喺個咁靚嘅環境食晚餐,仲要係食到超飽,真係超晒班。 (不過我唔知優惠做到幾時,去之前記住打去問清楚)
2019-08-08
皇帝三文魚扒