我係一個鐘意食野 但又好懶既人 成日都想整個all day breakfast黎食下 如果再加埋杯熱朱古力 會覺得係一個完美既一日但我真係太懶 又要預備材料又要洗碗 所以都係 不了哈 咁岩同個朋友傾開想食all day breakfast 佢就推薦左呢一間餐廳比我 重陪我黎食睇到 餐廳都差唔多滿座 我記得係我等緊野食果陣 出面已經要排隊 可想而知佢都幾多客人 想食就記得早少少到喇 呢間餐廳有一樣我唔太鐘意既係 有d迫坐既時候 同隔離檯好近 如果想要番少少私隱度既話 就唔太適合喇 不過呢 佢都另外有佢既特色 佢行vintage風格 會見到佢既擺設都係有種懷舊風 如果鐘意呢種風格既你 可以黎呢度食下野影下相 講番食物先咁我同朋友就各點左一份all day breakfast我最期待係個egg Benedict 我有上網睇過要點整 但我真係懶人黎所以唔會自己整好味呀我覺得呢度既egg benedict 個汁都調較得適中 唔會太酸 另外重有沙津菜 配埋個salad source 唔錯不過件橙 我就無食喇 因為我驚我一咬落去 d汁會噴到隔離檯...另外要講下件牛角包 好正呀我覺得 熱辣辣 加埋塊
我係一個鐘意食野 但又好懶既人
成日都想整個all day breakfast黎食下