2017-04-28 297 views
同朋友搵地方嘆個咖啡食個甜品,經過呢間舖頭, 下晝三點半居然坐滿八成多座位! 心諗應該係正嘢啦!餐牌係好多選擇,樣樣都想食,又嚟選擇困難症最後畀個餐牌呢兩張相吸引左!巴黎waffle兩種味道既配搭!雙餅(原味 waffle +另一隻似乎係淡淡的朱古力味)、雙球(雲呢拿雪糕+朱古力雪糕)、雙莓(草莓+藍莓),雙醬(蜜糖+朱古力)! waffle 比我平時食開既薄少少, 都仍然可以做到內軟外脆, 唔錯! 至於啲雪糕呀、生果忌廉呀、醬呀、 自己鍾意點配搭就點配搭啦!芒果、開心果拿破崙拿破崙餅一向都係我喜愛嘅甜品之一!custer 醬加薄脆酥皮餅, 一口又甜又軟又脆! 好味得黎又唔會甜到漏。呢個餅仲加咗芒果同開心果碎,有微微嘅芒果酸味同nuts嘅香味!甜品就梗係要配咖啡啦! 唔想各樣野夾埋太甜嘅,我朋友叫咗個house coffee, 奶係座暖咗先上枱, 好專業咖啡味亦都好香濃。我為左個拉花所以就叫咗個 latte, 除咗個樣靚,味道都好唔錯餐廳多客人都係有原因嘅!今次因為已經食咗午餐先黎,所以冇試呢度嘅主食。睇見隔離枱嘅食物都唔錯,我諗我下次可以嚟試下午餐

餐牌係好多選擇,樣樣都想食,又嚟選擇困難症

最後畀個餐牌呢兩張相吸引左!

巴黎waffle

巴黎窩夫

芒果、開心果拿破崙

芒果開心果拿破崙餅

咖啡味亦都好香濃。
我為左個拉花
所以就叫咗個 latte, 除咗個樣靚,味道都好唔錯

house coffee

latte

餐廳多客人都係有原因嘅!

2017-04-28
Type of Meal