2016-05-07 280 views
今晚,老公話帶我食好野,初頭以為佢想飲啤酒,點知入到店內,原來佢想食burger。老公首先點了一客buffalo wing, 一黎既時候見到雞翼面上浸滿了一浸橙色的醬汁,食落起初酸酸辣辣,非常醒胃,後來得知係用上辣椒仔來做醬汁,加上雞翼烤得非常金黃香脆,食落非常香脆惹味。之後,我就叫了一個cheese burger, 個包皮不但香軟爽滑,而且那塊3吋厚的牛肉漢堡扒,不但燒得非常合時,而且肉汁非常juicy, 有別一般店鋪的漢堡包,加上新鮮的酸青瓜,生菜,蕃咖,同大大塊芝士,令到口感非常可口,肥而不膩。而老公就點了fish burger, 那塊魚柳非常大,不但用上深海魚柳製成,加上千島沙津醬汁,酸酸甜甜,入口香脆無比,確是值得一食的burger。總括來說,這間burger店係24小時營業,如果開OT的話,來到這裡確實可以放鬆心情,因為激烈的音樂可以令腦部休息。
buffalo  wings
Cheese  burger
Fish  burger
Orange  juice
2016-05-01
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
buffalo  wings
Cheese  burger