2019-12-15 569 views
已經10點幾,但仲同fd喺旺角行緊由於兩個人都唔想迫,想搵個地方傾下,所以我哋就搵咗一間Cafe去食下野傾吓計裝晒聖誕節嘅燈飾,入面仲有好多動漫嘅小裝飾,呢度應該係主要比一啲朋友嚟聚會,因為我見到佢好多小遊戲可以玩,一啲既桌遊~下次黎同朋友聚會都嚟呢度先!不過呢度就有個要求就係人人都要消費一杯嘢飲,但係呢度嘢飲價錢都頗高~我哋就叫咗飄香椰子汁,上面放咗一啲麥片,都算幾大杯嘅,不過味道就比較單一。呢杯桂圓紅棗茶都幾甜,不過就覺得比較養生,養生嘅朋友可以試吓嘅~之後就叫咗白汁香蒜蜆肉意粉,入面好多青椒同埋蘑菇都幾唔錯~但我最鍾意都係呢個擺設好特別嘅黑松露海鮮意大利飯,佢有海蝦,藍青口蜆肉同魷魚,黑松露味好濃郁我好鍾意因為我特別鍾意食黑松露!!

之後就叫咗白汁香蒜蜆肉意粉,入面好多青椒同埋蘑菇都幾唔錯~