5 day(s) ago
😎喺香港搵到一間抵食又無伏嘅居酒屋真係一個驚喜!平時出面食串燒都要二三十蚊一串,呢間居酒屋有串燒放題🤩唔駛$200一個人,就可以無限食串燒,性價比真係高到爆燈!🥳我心中串燒top 3係薄切牛舌、黑豚荔枝卷同厚切豬頸肉串🏅必嗌!!🐮牛舌燒得啱啱好,入口爽口彈牙,完全冇腥味,咬落去仲有陣陣炭燒香,超滿足!🫶🏻🐷黑豚荔枝卷好Juicy,荔枝好甜,配搭豚肉食完全唔會油膩,食完一串即刻想再encore!🤭🍢豬頸肉串肥瘦比例啱啱好,肉質彈牙又唔會太油膩🥰其他串燒選擇仲有好多,例如雞軟骨、雞翼同豚肉卷!另外+$98仲可以任食自助區嘅食物同飲料🤩最鍾意食西瓜🍉好甜!要大讚呢度嘅服務方面🙆🏻♀️上菜速度快🌪️啲串燒一叫即刻燒好送上枱。收碟都好有效率,完全唔會有堆滿碟嘅尷尬情況🙈店員態度親切,會主動問你有冇需要加單,服務周到得來唔會過分打擾🥰餐廳嘅裝修好有日式居酒屋嘅Feel🇯🇵木系設計加上暖色調嘅燈光,牆上仲有啲日式畫同裝飾,坐喺度真有種置身日本嘅感覺🥳以$200嘅價錢喺香港食到咁高質嘅日式串燒放題,超值!💕
🍢豬頸肉串肥瘦比例啱啱好,肉質彈牙又唔會太油膩🥰