2人晚餐 yukariLevel 32018-02-27346 views Follow 去完同一幢內的一間旅行社參加茶會後,很快地選擇呢間新新地既餐廳。因臨時決定冇喺openrice訂位享有85折同asiamiles, 不過都照試下。 枱面擺設火焰壽司6件火焰壽司全部師傅已調較左味道,所以我冇用過豉油都相當啱我個人口味。澳洲和牛沙津澳洲和牛沙津,澳洲牛一向我都喜歡,師傅燒到啱啱好配沙津菜,沙津汁我估係油醋汁,亦是我喜歡的,值得一試。鯛魚湯鯛魚白湯,魚湯鮮味夠,比起之前去四國鳴門飲的鯛魚湯更有魚湯味,夠濃,鯛魚亦很鮮味,食材相當好。黑松露梘湯黑松露硯湯,夠特別,黑松露味道同硯味一併都可以,不過我只試面嗰一啖,硯唔係我食就不作評價了。食物精緻上菜亦唔慢,服務好,可能我地早左食晚飯,客人唔多。下次要試下飲佢地既cocktail同酒。The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare2人晚餐 Kuro Japanese Cuisine https://s.openrice.com/QrKT0Mvij00Report Post Ratings5Taste5Decor4Service4Hygiene4ValueRecommended Dishes火焰壽司6件Date of Visit2018-02-26Waiting Time3 Minutes (Dine In)Spending Per Head$250