2020-12-03 133 views
2人套餐 $278前菜有兩份是日餐湯及沙律,南瓜湯好好味,有一絲絲南瓜,口感很讚。+$28 配滋味小食拼盤,有法蘭克福腸,唐場雞塊及薯角。腸仔係薄片,無咩特別,炸雞幾大件,薯角夠脆,雖然係炸物,但唔會覺得油淋淋。不過茄汁同沙律醬直接倒在碟中,不喜歡醬的朋友要預先同店員講定。主菜先是意大利飯或粉四選一溫泉蛋煙肉野菌配黃金卡邦尼扁意粉好Creamy甚至有點太多汁,不過配料幾多,同埋本我鍾意食扁意粉。另一主菜是肉/漢堡包/薄餅四選一西班牙黑毛豬肋骨配薯菜,Ribs幾大件,肉同骨好易分開,有軟骨又夠淋。跟餐配$38飲品或補差價,紅豆奶茶 $48熱奶茶加冰,攪匀都唔夠凍,但味道已被溝淡。甜品可加$25配雪山心太軟,有朱古力及抺茶兩款口味,兩個味道不會太甜太膩,配雪糕或忌廉都夾。Cafe食物不過不失,價錢還算合理,不過來這裡重點其實是店內十多隻貓店長,有些很黐人,有些比較酷,但我肯定全部都很為食!留意返,為確保衞生,要用門口自助鞋套機包住對鞋才可進店,相當方便。另外在店內用餐時及離開時都唔覺有貓毛,所以自己用餐感覺亦衞生。
2人套餐 $278
前菜/餐湯