2012-08-21 100 views
前身是 水警總部 依家係一個旅遊勝地 歐陸式感覺 係人未齊既時間 可以好好影下相行下 9:00p.m入座 out door 有大約4-5張枱 insite地方大 係二樓既DG cafe 個view都唔錯 不過個人認為out door 既位同裝飾有點普通 同1881既環境不太相襯食物方面--4人用餐 點4個菜 DG SPECIAL PIZZA 大約有7件 味道偏咸小小 意大利香茹 只有一件 半個手掌咁大 其實似中國冬茹 上面釀左D唔知咩野, 質感怪怪 好多水份 本人不太喜歡carbonara 一定要襯熱食 如果唔係一陣就會過份CREAMY 意粉口感適中 有水準最後一個係芝士焗雞胸肉 唔知係咪意大利菜既雞胸肉既口感係咁 咬落去好似食堅PIZZA既底 好粉, 意外既係個伴菜 成個蕃茄入面既意大利飯 味道好濃郁係COCKTAIL 方面 味道比較一般 冇咩驚喜 杯cosmopolitan似雜果賓治4個菜1個小食+ 8杯飲品 總共$1400左右啦....價錢還可以...

蕃茄入面既意大利飯 味道好濃郁

Other Info. : 好早就收12點 個侍應係我地身邊係咁行,好唔舒服 好似想趕我地走啦
2012-08-20