2021-01-12 4075 views
大家身邊有幾多個可以交心嘅自己?好感恩我身邊有你陪伴着我渡過第12個年頭💗為咗紀念呢個咁特別嘅日子!我哋都去做返啲有意義得黎又開心嘅嘢啦😍今次我哋嚟咗上環嘅DK Cuppa Tea食佢比全新推出「極雪祝福」下午茶🥰呢個set以北極熊同雪地為主題🐻‍❄️佢哋個擺設真係好精緻🌟仲有埋北極熊同小木屋襯托精美嘅點心🥧鹹點有惹味既莎樂美腸芝士串同開胃素菜撻!餅底鬆鬆脆脆朋友都好鍾意❤️意大利香草田螺裏面仲有濃厚牛油香嘅薯蓉!甜點有雲呢拿 Cupcake💗上面嘅北極熊仔真係做得好得意😍我同朋友都覺得靚到唔捨得食😆香濃幼滑既雪花朱古力!同埋都係印有可愛北極熊嘅朱古力白熊馬卡龍!仲有百果餡餅 🥧同英式鬆餅配玫瑰醬超級鍾意佢哋個玫瑰醬!好香嘅玫瑰味但係又唔會好甜!仲有超級精緻嘅白熊棉花糖🐻‍❄️最後只要出示指定野生動物保育有關慈善機構捐款既收據,就可以獲贈北極熊公仔🧸可以食精緻下午茶之餘仲可以為保護環境出一分力🌍因為係我哋嘅12周年所以我哋食嘢都孖住上😍食食吓嘅時候我哋見到佢哋有個好靚嘅粉鳥伊人下午茶💗咁靚咁我哋梗係一次過食埋佢啦😍就連個三層架都非常精美💗成個套餐都係粉紅色💗好夢幻,啱晒我哋一齊打卡😛鹹點有層

鹹點有層次分明嘅迷你牛角包🥐酥脆英式豬肉腸卷 ,鹹香巴馬火腿配香濃芝士串🧀甜點有紅豆芝士蛋糕🍰呢個配搭真係好特別一啖咬落去多重口感😍腰果味馬卡龍呢個配搭真係好特別!咬落有濃濃果仁香😛🌹玫瑰朱古力呢個真係靚到唔捨得食😆同埋有我哋最愛嘅玫瑰醬英式鬆餅💗
2021-01-10
$200 (Tea)
Celebration
Anniversary