2023-05-14 331 views
呢一間咁出名嘅拉麵,我諗大家都食過!今日夜晚時段同咗朋友過嚟食!😃👍🏻👍🏻 排隊時間大概用咗15分鐘,估唔到都幾多人!我通常所有嘢都係揀中間嗰個!今日朋友就叫我試吓硬度選擇最硬,佢話會比較有咬口!揀好晒之後撳個service bell就可以比職員!😊碗麵大概用10分鐘到就到,由於係即叫即煮嘅關係,一嚟到熱辣辣出晒煙!我一路都好鍾意食佢嘅叉燒,做到半肥瘦嘅感覺,配埋個麵食一流!佢嘅面質非常爽口彈牙,亦都做到掛湯嘅口感!豬骨湯一路都係佢最出名嘅招牌菜!調味亦都唔會好鹹,一路食一路飲湯,差唔多飲晒成碗!🤞🏻唔使介紹太多,有機會一定返嚟幫襯🤞🏻

唔使介紹太多,有機會一定返嚟幫襯🤞🏻