2018-08-15 1822 views
每年7、8月肚皮特別忙碌,忙著家人、朋友為我慶祝生日之外,還要為我嘅Honey 慶祝生日。老公話好耐冇去食自助餐,此間酒店自助餐之前試過book, 話full 晒,依次老公話要食更係要預早book啦!睇評論,好多人都讚不绝口龍蝦好味,果然真係好味,依度龍蝦係用蒸爐清蒸的,不是冷盤區,好新鮮,肉質彈牙,仲熱喇喇添。真係值得一讚呀!長腳蟹亦都一讚,新鮮、好味,又唔會有太多咸水味而沒有本身的蟹味。蠔就遜色很多,不夠肥美,颜色也不鲜明,知道不是當槽季節,所以都不會祈望太高。其他都還可以,但嫌salad bar 同dessert bar 選擇種類不多。整體食物同服務都滿意,還有openrice 優惠,價錢比其他酒店便宜多些。

整體食物同服務都滿意,還有openrice 優惠,價錢
比其他酒店便宜多些。