2021-05-04 1189 views
之前因為樓上冇位,無意中發現呢間試過飲茶,覺得ok. 奇怪嘅係彩x軒有高度評價但呢間係出奇地冇咁多人講,講真兩間都試過,其實呢間唔會差過樓上好多講返晚餐,試過4 5次,水準都keep到,有一味餸係黑醋金薯咕嚕肉,我帶親戚朋友來食,100%係有讚冇彈嘅大斑兩味,炒球,又係正到不得了,超入味,又夠鑊氣,d龍躉肉咬落口個感覺係香軟鬆脆,唯一可能你會嫌嘅係油左dd今日仲叫左乳鴿同雞,煎釀豆腐都係第一次叫,家庭小吃,用鐵板上,都食得過,反而呢度d家禽類就一般加上之前叫過乳豬都唔掂,得塊皮,下面全肥高咁滯,所以呢度燒味唔好叫咁多我不是打手,普通街坊,見呢度d正反比例怪怪地,忍唔住幫幫手,因為我真心覺得呢間幾好食我哋5人食左700左右希望大家街坊如果先睇開飯再去決定幫唔幫襯一間食店嘅,可以比下機會,信下我,唔好俾d負評呃到論食物,真的ok
之前因為樓上冇位,無意中發現呢間

我哋5人食左700左右

論食物,真的ok