2017-12-03 660 views
點心不錯,不過服務麻麻,尤其收銀阿姐。食過幾次,今日外買自取,叫十樣野,講左兩三樣,對方(張單顯示”芳”)冇反應,以為未落好,就停一停,點知佢以為落完,我話仲有,講左三樣,對方又冇任何回應,我又停一停,佢又以為落完,我又話仲有,佢就好唔耐麻咁話我喇:你一路講就得,我會一路落,我落完會再覆你,唔好講下停下,我好多野做!(我落晒單後,問係咪十樣,佢話係,但冇再覆單)之後去俾錢,二百幾,諗住俾信用卡(平時堂食都係俾卡),位收銀話要cash。我話平時都收卡㗎,佢話出左單,我問收信用卡張單會唔同?原來落外賣時,出單打左cash!就要俾cash!佢之前又唔問,又知我一定俾cash?如我一早講俾卡但忘記帶,係咪唔收cash先?

TakeAway