2020-01-29 548 views
之前都黎過呢間I’a Land cafe 食過下午茶!覺得食物質素唔錯,所以今次黎睇睇個晚餐如何我地2個人叫咗2個dinner sets 先黎餐湯2碗 今日係甘筍忌廉湯 味道正常 但我欣賞佢每人有兩塊蒜蓉包比我地食 而且焗得都夠脆我個人比較鐘意包點湯食我叫咗燒美國頂級肉眼扒伴香煎鵝肝扒係較薄,但都幾大塊!都咗5成熟,都煎得唔錯佢嘅拌碟有紫薯 都幾特別,唔多餐廳有。而且都算幾健康因為菜嘅份量都多 而鵝肝部份,雖然未做到外脆內軟!但味道都還可以因為有少少 調味所以唔會有羶味呢個係朋友叫嘅 酥炸大蝦配茄茸汁扁意粉賣相唔錯,意粉軟硬適中!隻蝦味道唔係太夠但如果配合意粉食就可以最後包2杯 餐飲個人覺得工廈黎講 呢間性價比算高 所以可以推一推I’s Land Cafe

我地2個人叫咗2個dinner sets
我個人比較鐘意包點湯食
我叫咗燒美國頂級肉眼扒伴香煎鵝肝
扒係較薄,但都幾大塊!
都咗5成熟,都煎得唔錯

呢個係朋友叫嘅 酥炸大蝦配茄茸汁扁意粉