2020-07-15 24 views
/好多珍珠奶茶都係黃店💛所以唔好幫襯藍啦🤣依間係出名既黃店😋又有位坐,想飲野又得!想食蛋糕🍰雪糕又得🥳又難搵到甘多選擇既珍珠奶茶🥤店☺️.🥤麻糬芝麻烏龍鮮奶茶 $39黎到點可以唔叫水墨風既野飲🤣我個人好中意食芝麻糊,所以點都要叫佢黎試試🥰芝麻味都好重,但主打都係奶😇甘樣聽落都好健康呀🤣.🥤麻糬芋泥茉莉鮮奶綠 $39岩晒芋泥控既我🤣唔好以為芋泥得杯果面甘少,入面仲有好大球芋泥!飲入口有啖啖既茉莉茶味😋我依杯叫左少甜都好夠甜咪😇.⚠️兩杯野飲最大問題係有啲麻糬大粒過頭吸唔到入去😂.🍦單球意式雪糕 $38唔係第一次食佢既雪糕!佢既雪糕好好味😋今次試左新伯爵茶朱古力🍫佢既茶味好出😍中意食茶味甜品既人值得去試下💯
🥤麻糬芝麻烏龍鮮奶茶 $39

🥤麻糬芋泥茉莉鮮奶綠 $39