2019-11-11 96 views
麻辣派對收工想同朋友聚下,又唔想食來食去都係打邊爐、放題,想食麻辣野,但又唔想北上咁遠,麻辣派對係一個幾好嘅選擇。係港島收工,約朋友食飯出銅鑼灣食飯,大家都方便,誤打誤撞就搵到麻辣派對。見到餐牌都係食麻辣小食、酸菜魚、水果茶,價錢適中,賣相好吸引,同朋友兩個人,所以就入咗去食。酸菜味型江團酸菜魚嘅味道一流,就像在大陸吃的口味一樣,不過不失,唯一就係會有少少骨,如果不介意的話,絕對可以一試。黑醋伴秋葵秋葵小食,一向都係健康之選,咬落爽脆鮮甜,中間流出與黑醋絕配的秋葵汁液,口感一流,十分滿足,所以還多點了一次。千煸杭州花菜鹹肉花菜炒得好香口,鹹肉係五花腩,但係一啲都唔油膩,越食越上癮!戀味毛肚毛肚爽滑有口感,而且與麻辣汁配合得宜!而且份量一啲都唔細!性價比極高!凍蜜語水果茶好足料嘅水果茶,食住水果可以消除油膩感,感覺更清新!而且配有唔同種類嘅水果,味道更佳!
麻辣派對

酸菜味型江團