2016-09-18 467 views
一向都覺得A-1 啲麵包有質素,但就未試過佢嘅熱食,今日終於有機會~牛肉粒意粉 - 嚟到熱辣辣好香,除咗牛肉粒仲有好多菇粒,雖然牛肉粒有啲過熟,但唔覺鞋韌且有牛味,意粉煮得啱啱熟有咬口;沙律上面落咗啲燒汁就麻麻,好在有角水牛芝士加番啲分海鮮意粉拼盤 - 啲三文魚煮到緊緊開始熟,連埋意粉淡淡咸味同蒜香,討好!仲有一小兜薯蓉,裏面有啲通粉,東菇,南瓜咁幾得意,但意粉再撘個通粉薯蓉哩個組合怪怪哋;個波菜薯餅外面炸得好香口而裏面軟滑長野縣白桃汁 - 好香桃味,味唔假亦唔太甜,唔錯蕉糖咖啡 - 本身唔鍾意飲咖啡,但去到所謂coffee shop 都會叫嚟飲下(犯賤!?), 所以淡淡咖啡味反而啱我,入口香滑,估唔到凍飲都有香滑口感,甜度又係剛剛好玉桂蘋果批 - 叫咗先留意有玉桂,有啲怕玉桂陣味,好在嚟到玉桂味唔濃,先食咗濃濃奶味嘅雪糕後,再食滲咗半溶雪糕熱辣辣嘅蘋果批,為哩餐relax 嘅下午茶劃上完美句號~

長野縣白桃汁 - 好香桃味,味唔假亦唔太甜,唔錯

牛肉粒意粉
海鮮意粉拼盤
玉桂蘋果批
長野縣白桃汁 & 蕉糖咖啡
2016-09-18
$89 (Tea)