2017-04-30 487 views
每次都經過呢間阿信屋雲吞麵店都會有想試試既衝動 咁啱今次有時間就去試一試佢既招牌雲吞麵啦👻佢鋪仔細細但都有幾多野食架選擇好多😳我就嗌左一碗招牌雲吞麵啦 一上到檯已經聞到陣鹼水味 一食落陣鹼水味更加濃 濃到有少少攻鼻tim😣平時都鐘意食雲吞麵既我係不嬲都頂得順鹼水味但呢碗實在係太太太濃 濃到嚇親~雲吞方面就加返好多分因為佢既雲吞都幾大粒而且都多架 咬落蝦都豬肉既份量都唔少 而且蝦肉好鮮好彈牙 唔錯架!價錢方面我覺得係好平😂$33一碗麵比埋阿信屋卡仲有88折姐係20幾蚊就有一碗雲吞麵下次會試下其他麵種 希望會再好食dd la😛
招牌雲吞麵
下次會試下其他麵種 希望會再好食dd la😛