2018-11-07 4697 views
今次同朋友黎食呢間銅鑼灣嘅the stadium 🏟 !大約7:10分到,都幾多人排隊等入坐架,其中仲聽到有人開生日Party! 呢到都適合開party 架!一入去係桌球枱好想去玩幾下😂😂佢地嘅table setting!坐窗邊,覺得幾正!幾好feel !如果多人都可以坐呢d枱,睇落幾舒服有梳化又有電視!有自己嘅private Area咁!是日餐湯係蘑菇忌廉湯,蘑菇雜菌味道都好濃!唔錯,如果有片小法包/蒜蓉包仲正,點住黎食!上菜啦!睇落就係正嘅!呢個係鵝肝安格斯牛肉漢堡!淨係聽到鵝肝同安格斯牛已經覺得正啦,係咪先?我叫咗個牛係5成熟!burger 入面有2種芝士仲有d甜甜地嘅洋蔥,食落令鵝肝同牛都冇咁肥膩 個鵝肝外皮煎得好脆,食落成個Burger 超香另外薯條🍟做得好好,夠哂脆正!呢個係美國特級肉眼扒!我朋友叫咗7成熟,我覺得下次叫5成會再好食d!7成太熟啦!老咗d,但味道都唔錯,而且都算「林」!而薯格都唔錯,但都係上面嘅薯條最正ps 呢個係叫凍檸水嘅糖!覺得好得意好似魔法整藥水嘅樽所以影咗😂😂😂
佢地嘅table setting!
坐窗邊,覺得幾正!幾好feel !
餐湯

鵝肝安格斯牛漢堡
個鵝肝外皮煎得好脆,食落成個Burger 超香
薯條
另外薯條🍟做得好好,夠哂脆正!
美國特級肉眼扒
餐湯