2017-09-22 2880 views
在尖沙咀可以吃到香港本土老店既招牌鮮蝦雲吞麵就系池記,飯點時間基本都要排隊,今日剛好經過見到沒大多人,我很開心入去,環境都好舒适干淨,冷氣都好夠。我點左一个套餐主食鮮蝦雲吞面十小食三寶十飲品以米水,平均價76元,服務員上菜速度好快,服務態度好友善及笑客親切。雲吞粒粒飽滿,皮薄蝦仁鮮甜,三寶配搭佢獨有秘制嘅醬汁,酸酸辣辣,好野味,仲飲咗可以清熱去濕嘅薑汁以米水,我食得津津有味,份量都好夠我吃得好飽。去買單服務員説可以使用人民幣付款好划算,¥100=$125,我用咗人民幣付款,又送咗一張六蚊現金券我暗裡高興,呢餐真系賺咗添,下次我一定約埋朋友一齊嚟
2017-09-18
$76 (Lunch)
Dining Offer
Voucher