Wendyyli
Wendyyli
Level 4
2023-04-09
Follow

🌕 𝓑𝓮𝓪𝓷 𝓢𝓹𝓻𝓸𝓾𝓽𝓼 🌱 𝓢𝓪𝓵𝓪𝓭 彩椒拌菜苗💲48🌟

菜苗比一般嘅蔬菜係更加細嫩,味道清甜,作為餐前嘅伴菜,係10分好嘅選擇☺️

🌕 𝓓𝓮𝓮𝓹 𝓕𝓻𝓲𝓮𝓭 𝓞𝔂𝓼𝓽𝓮𝓻𝓼 𝓦𝓲𝓽𝓱 𝓢𝓮𝓪𝔀𝓮𝓮𝓭 鮮炸紫菜海蠣🦪💲128🌟

😎季節限定,係必點菜式呀😝🤭配合左紫菜嘅炸海蠣🦪入口鬆脆,外脆內軟,絕對唔會炸過火🤩而且有保持到海蠣嘅鮮味☺️🤭

🌕 𝓢𝓽𝓮𝔀𝓮𝓭 𝓒𝓱𝓲𝓬𝓴𝓮𝓷 𝓢𝓸𝓾𝓹 𝓦𝓲𝓽𝓱 𝓢𝓮𝓪 𝓒𝓾𝓬𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓪𝓷𝓭 𝓦𝓲𝓵𝓭 𝓡𝓮𝓭 𝓜𝓾𝓼𝓱𝓻𝓸𝓸𝓶𝓼 野生紅菇刺參燉雞湯💲128🌟

燉湯配合巨形刺參🤩🤩🤩非常吸引出色,燉雞湯配人合左「紅菇」,可以提升燉湯甘甜味道,更能使味道鮮美。而且仲可以提升免疫力、清涼解毒👍🏻 而巨形刺參非常有益,但本身味道較為淡,配合長時間燉嘅鮮甜雞湯就啱啱好🧡值得一試☺️

🌕 𝓑𝓻𝓪𝓲𝓼𝓮𝓭 𝓖𝓲𝓪𝓷𝓽 𝓖𝓻𝓸𝓾𝓹𝓮𝓻 𝓦𝓲𝓽𝓱 𝓑𝓵𝓪𝓬𝓴 𝓖𝓪𝓻𝓵𝓲𝓬 黑蒜焗龍躉💲168🌟

厚厚嘅龍躉,啖啖肉😍😍😍龍躉嘅魚鮮香味,烹煮嘅時間恰到好處,夾起唔會鬆散,而且入口非常鮮嫩☺️,配合埋黑蒜嘅健康獨特味道,簡直是無懈可擊。

🌕 𝓢𝓪𝓽𝓪𝔂 𝓝𝓸𝓸𝓭𝓵𝓮廈門沙茶麵💲138🌟

沙茶麵係廈門嘅傳統小食,特製嘅沙茶醬汁,主要材料是沙茶醬和高湯,口味鹹鮮微辣,唔食得辣嘅朋友要注意⚠️鍾意食辣嘅我就非常之啱口味啦🤭 辣味唔會蓋過原本配料嘅味道,配料非常充足[蝦🦐、糖心蛋等],每夾一啖都滿滿嘅沙茶醬☺️絕對值得一試。

🌕 𝓨𝓮𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓒𝓻𝓸𝓪𝓴𝓮𝓻 𝓢𝓸𝓾𝓹 𝓑𝓻𝓪𝓲𝓼𝓮𝓭 𝓡𝓲𝓬𝓮黃花魚湯燜飯💲138🌟

上枱已經一陣陣黃花魚魚香味,味道一d都唔會腥,而且已經細心地起咗肉,黃花魚煎到金黃色,入口魚皮有少許香脆感👍🏻確實有花心思的菜式❤️ 燜飯用左珍珠米,入口粒粒分明,口感豐富😍相信煮法都係參考左意大利飯嘅做法☺️面層再鋪上煎香了的黃花魚肉。

🥚🅃🄸🄿🅂 💡
ツ港鐵站🚇A出口步行約5分鐘🥰

親愛嘅顧客感謝你既支持,我們會繼續做好菜餚與服務,我們近期還推出了新的菜式,期待您下次的嘗試!!
2023-04-16
Ratings