2021-05-18 2007 views
2021年5月18日 晴今日收工同男朋友去金魚街買魚缸, 買完之後就行去後面條街搵野食lu😋本身想去隔離間滬小館食,但冇位...見到隔離呢到有魚食又有位就入左去lu😗呢個魚湯浸生菜個湯飲落呢...有d 奇怪,但我up 唔出有咩怪...味精味有d 重,生菜就正常。叫左兩個餐, 煎比目魚同梅菜蒸黃立䱽,都包一碗飯同熱飲🐠但等左半個中先有得食⏰煎比目魚煎到好香煎, 唔算大舊, 都有d 油脂🐟梅菜蒸黃立䱽呢都幾好味, 唔會太咸, 梅菜用黎送飯arm arm 好, 大小適中, 底下仲放左三片南瓜片🐠柚子蜜同柑桔味都ok, 夠味, 飲到尾有d 甜🥤整體黎講呢算不過不失la, 有得食魚得滿足🥰
2021年5月18日 晴

魚湯浸生菜

煎比目魚

煎比目魚煎到好香煎, 唔算大舊, 都有d 油脂🐟

梅菜蒸黃立䱽

柑桔蜜,柚子蜜

柚子蜜同柑桔味都ok, 夠味, 飲到尾有d 甜🥤

整體黎講呢算不過不失la, 有得食魚得滿足🥰
2021-05-18
煎比目魚