2019-08-13 79 views
黎到麵麵毫無疑問要試佢嘅魚麵/魚烏冬 兩者分別在於魚麵係70%魚肉 比較幼身同爽彈 而魚烏冬係50%魚肉 比較粗身同煙韌 而我地不約而同都係要魚烏冬🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️🤩:魚之戀濃魚湯魚烏冬🐟對於平時想食少啲澱粉質嘅👧🏻真係good choice~~ 魚烏冬真係彈牙 食落同烏冬&其實粉麵個口感真係完全唔同 幾特別! 而湯底係花膠豚骨濃魚湯 自稱係用花膠蓉+古烤骨+烤鮮魚熬9個鐘無味精 個魚湯味都幾濃幾豐富 👦🏻成碗一滴不漏飲曬~而確實飲完之後真係唔點口渴 而配料就呼應其名「魚之戀」有6種魚製品 款款都唔錯 當中魚蛋真係幾彈牙😬yumyum🤩:Fish Nachos on the Boat 佢同原著版Nachos嘅不同之處係佢以炸魚皮代替chips 佢用嘅炸魚皮唔會太鹹 上面再加熱溶芝士 牛油果醬 肉碎 蕃茄粒 創意度加唔少分 仲會令你食唔停口 呢個墨西哥mix港式小食真心有驚喜!!😍📝清清地又唔馬虎嘅好選擇 專食魚麵嘅地方唔多 麵麵食物質素唔錯之外 裝潢都好modern有打卡feel 有一點一定要提就係員工服務態度都非常好 會主動行埋黎同你介紹餐牌 話換位佢地無黑面不特止仲好樂意地即時幫你

🤩:魚之戀濃魚湯魚烏冬🐟
魚之戀濃魚湯魚烏冬

🤩:Fish Nachos on the Boat
Fish Nachos on the Boat

📝清清地又唔馬虎嘅好選擇 專食魚麵嘅地方唔多 麵麵食物質素唔錯之外 裝潢都好modern有打卡feel 有一點一定要提就係員工服務態度都非常好 會主動行埋黎同你介紹餐牌 話換位佢地無黑面不特止仲好樂意地即時幫你調 上菜會提你小心熱 臨走提你唔好漏左把傘係遮架 今時今日服務令到客人有賓至如歸嘅感覺 絕對可以令麵麵走得更遠👍🏼
2019-06-25
Type of Meal