2019-09-23 450 views
今晚個人比較懶,見之前換的Yoho Mall餐飲券換咗仲未用,加上好想食刺身和壽司,就決定試吓未去過的純壽司😝😝 今次點咗4款食物,連埋加一$168,雖然唔係平,但質素好過元氣🤣不過操心大意的我冇留意呢度跟元氣一樣係要自己斟茶 迷你炸蝦飯($42)呢個食落真係好食,炸蝦唔會炸到硬,飯係暖上,係細碗咗d,小朋友食應該剛好而又吸引😍😍吞拿魚壽司($38)食落感覺有輕微醒味,但本身味道都係唔夠突出,不過已經好過元氣壽司~~~油甘魚刺身($45)個人覺得厚薄適中,但本身的味道唔夠突出,反而一田買果d刺身仲食到油甘魚味~~~蔥粒吞拿魚腩手卷($28)食落感覺好好,但唔知點解呢間店的魚類本身的魚鮮味唔突出,點醬油食都不錯😅😅整體感覺真係好過元氣和板長,但唔知點解覺得唔及上次在旺角食放題的油甘魚刺身咁好食,都算可以回頭吃的地方😂😂
今晚個人比較懶,見之前換的Yoho Mall餐飲券換咗仲未用,加上好想食刺身壽司,就決定試吓未去過的純壽司😝😝

不過操心大意的我冇留意呢度跟元氣一樣係要自己斟茶

2019-09-23