2017-04-02 1525 views
近排做得抖唔到氣,更係要對自己好一點,就約指定飯腳出去食好西,飯腳話帶我去食海鮮,約左係旺角等,心唸奇奇怪怪,食海鮮點解去旺角,咁我都冇多問,會合左佢就帶我去餐廳,原來今次帶我去食龍蝦朋友訂左位,去到都唔洗等就可以安排入座,餐廳係一樓。 一坐底就即刻睇餐牌,睇到我,龍蝦都算多選擇,我地兩個都點左幾多野,燒原條茄子,龍蝦玉子燒,燒雞泡魚干,燒牛舌,燒雞腎,燒多春魚,燒安格斯牛柳,龍蝦芝士長通粉,烤蒜蓉焗牛油龍蝦, 我仲叫埋支桃味既cider,盡興d先黎到既係原條茄子,呢度勁細心,將原條茄子已經去皮,茄子保存水份,燒得好好!之後就上埋串燒,牛舌味道好好,如果燒得乾身少少會更好;安格斯牛柳都燒到岩岩好,都好重牛味!雞泡魚干都燒得好乾身,呢度燒物都幾有水準重頭戲陸續上場,先黎龍蝦玉子燒,賣樣已經好吸引,急不及待幫佢開刀,嘩,好鬼有誠意,龍蝦啖啖肉,份量岩岩好,不能錯過再黎係烤蒜蓉牛油龍蝦,呵呵呵,龍蝦焗得剛剛好,唔乾身,口感仲好彈牙,味道仲好鮮味,抵讚,佢個薯條都幾有誠意,會用埋甜薯黎做薯條,美味;跟住上場係龍蝦芝士,賣相已經好吸引,超濃芝士配長通粉,味道岩岩好,唔太咸,嘻嘻!
朋友訂左位,去到都唔洗等就可以安排入座,餐廳係一樓。

一坐底就即刻睇餐牌,睇到我

,嘩,好鬼有誠意,龍蝦啖啖肉,份量岩岩好,不能錯過

,佢個薯條都幾有誠意,會用埋甜薯黎做薯條,美味
Alaska  fruit  cider
原條燒茄子
龍蝦玉子燒
串燒
烤蒜蓉牛油龍蝦(半份)
龍蝦芝士配長通粉
2017-03-29
Type of Meal
Dinner
Alaska  fruit  cider
原條燒茄子
烤蒜蓉牛油龍蝦(半份)
龍蝦芝士配長通粉
  • 龍蝦玉子燒