2020-03-20 2580 views
咁快就星期五啦,同事問今晚有冇約人,佢請Happy Hour,以前就會答得好快,而家疫情吓,都諗咗一陣先答:好😉!我哋放工行咗去蘭桂坊嘅Hard Rock Cafe,因為呢度啲飲品大大杯🍹😆,而且呢度嘅調洒師,好有型格又專業,每次調校嘅雞尾酒都好好飲佢,我哋喜歡坐吧枱,一邊睇調酒師調校不同嘅雞尾酒🍸,傾吓計,好舒服。我點咗杯冰雪草莓🍓🍹,入面有白冧洒、青檸汁同埋士多啤梨混合。好fruity,好滑好順口。同事就點左杯莫吉托,白冧酒配新鮮青檸汁、薄荷葉🌱及soda。跟住佢點咗個炸魚薯條🍟送吓酒,問我想食啲乜,我話想食沙律,健康啲,叫咗呢度嘅招牌凱撒沙律🥗,呢度嘅食物不過不失,但係我覺得就貴咗啲,不過唔緊要啦,因為呢餐同事仔請💁‍♀️😄。

2020-03-20