2019-09-02 167 views
雖然呢輪黃大仙都幾亂下 不過都要間唔中落下街拍下拖仔☺️☺️今次就揀左呢間西餐廳食 因為平時都見好多人食晚飯 都未有機會去試😢今次就叫左香辣雞翼配蜜糖蛋黃醬🤩 即炸好雞翼好大隻 再加埋芝味的蛋黃醬 一流👍🏻👍🏻我地叫左set dinner 咁就會送埋香煎吞拿魚同湯 餐包🤩🤩個吞拿魚好特別 因為釀完芝麻係邊邊 仲配上酸酸地的醬 好開胃👍🏻另外餐湯係甘荀湯 好濃呀🤤配上熱辣辣即烘完餐包 好好食😚😚跟住就黎碟凱薩沙拉🥗菜好新鮮 所以食落更加好味 芝士仲用一塊塊去上 好厚料😍最估唔到係 佢個瑪格麗特pizza做得咁出色👍🏻👍🏻厚度適中 咬落好脆口 芝士味濃 好想平時外賣返屋企食🤩🤩呢個真係必點另外我地叫左個set dinner ge牛到喇 要左5成熟 不過頭尾都煎得比較熟 可以改進 不過牛肉味好香濃 淡淡咬落都好多肉汁 好食🥳☺️另外叫左杯特飲Oreo沙冰 味道比想像中好飲 同埋都幾香濃 唔錯🤩👀到最後埋單先發現 原來呢間有做到會嫁 好開心呀😍😍咁到時大時大節 我地可以叫到會 又近又方便🥳🥳🥳🥳同埋服務員很細心 中間會主動加水同換碟 值得一讚👍🏻👍🏻

另外餐湯係甘荀湯 好濃呀🤤配上熱辣辣即烘完餐包 好好食😚😚

同埋服務員很細心 中間會主動加水同換碟 值得一讚👍🏻👍🏻