2017-10-12 394 views
好耐冇食放題 今次特意同朋友搵下資料先決定黎呢間 果然唔錯 星期三1730入座唔單止平啲($218再加一)而且坐落都好闊落 兩個人可以用到四人枱擺食物 一次叫多啲都唔驚已經唔係第一次黎 今次依然都好滿意 餐廳有好多食物選擇 有成十幾張紙 好吸引 服務態度又幾好落單上菜執枱都好快好快落完單後 就去拎飲品 發現原來仲有甜品區 可以拎雪糕飲品種類都好多 但為左食多啲魚生 就留肚淨係飲左小小魚生全部都好新鮮 拎上枱仲見到散發緊陣陣涼氣出黎叫左朋友至愛既三文魚 同我既甜蝦 好正 鮮味十足另外壽司都唔錯 推薦花之戀同北海道帶子壽司 辣酒煮花螺都好入味 可以一試 不過我就唔太食得辣😂炸物就試左金磚炸鮮奶 熱辣辣 香甜奶味 勁好食 流心一口芝士亦唔錯 不過食一粒就已經好滿足串燒方面 試左燒菠蘿 好juicy幫我清下油膩感 係放題必點䈬燒鰻魚都好推薦 軟稔又入味 refill左好幾次值得再試當然都有榴槤fans 必點既 榴槤炸彈同貓山王糯米糍 兩款甜品都有香濃榴槤味 但我更鐘意貓山王糯米糍 一咬開 成個口都係榴槤餡 勁正呢款我地都refill左幾次

好快落完單後 就去拎飲品 發現原來仲有甜品區 可以拎雪糕
飲品種類都好多 但為左食多啲魚生 就留肚淨係飲左小小