2019-10-12 1492 views
Orange Tree 的吸引之處在於豐盛的Appetizer Buffet,從沙律到煙肉以至水果,每個種類都有不同款式任君選擇。當中我最推薦的是肉丸💕,外脆內軟,十分足料。雖然餐廳以荷蘭菜為名,但main dish 都有大量選擇,8種菜式相信總有一樣啱你心水。🥳而我就揀咗 Seafood Risotto,Risotto 以lobster bisque 入饌,飯粒有嚼勁,入口就感受到濃濃的龍蝦味,但食都多都唔會有膩的感覺。而配上的海鮮亦好豐盛同新鮮,同龍蝦飯相映成輝,極度推薦!整體來說無論前菜定主菜都好出色,而價錢在中環來說算中上,綜合性價比極高!但由於餐廳比較細,午飯時間都座無虛席,建議大家提前訂座。

Seafood  Risotto

Seafood  Risotto