第三站

Station 3 Cafe
2021-01-19 31 views
好少可喺餐廳都可以見到藍天白雲,仲有好溫暖嘅陽光照左入餐廳添餐廳仲有唔少PePe既佈置,為餐廳增加咗唔少點綴好啦講返嘢食先,依家加$38就有個沙律同埋一件甜品左邊係芒果乳酪,右邊係士多啤梨奶昔,以前就覺得Cafe啲嘢食麻麻地,水準一般,但今次真係令我刮目相看,兩杯味道超濃郁,而且都係好杰身,飲完都幾飽,餐廳真係落足本,而家叫午餐都會包一杯$38嘅飲品,如果超過呢個數都係需要俾返差價就可以啦,最後芒果乳酪就加咗$10,士多啤梨奶昔就加咗$14估唔到喺Cafe都可以食到啲咁精緻嘅西餐,煙三文魚捲成一朵玫瑰花,忌廉汁加闊條麵簡直無得輸而呢款蟹肉就鋪晒成個面,忌廉汁就多咗啲青椒嘅味道呢款炸物就啱晒同朋友一齊share,咁就唔會咁熱氣,有魚柳、蟹鉗、炸帶子、手指魚、炸魷魚最後跟餐甜品有朱古力蛋糕同埋藍莓蛋糕,賣相都係非常精緻㗎,一啲都唔Hea
餐廳仲有唔少PePe既佈置,為餐廳增加咗唔少點綴
好啦講返嘢食先,依家加$38就有個沙律同埋一件甜品
三文魚野菌忌廉燴闊條麵
而呢款蟹肉就鋪晒成個面,忌廉汁就多咗啲青椒嘅味道
蟹肉雜菌忌廉闊條麵
海鮮拼盤
2021-01-15
$172 (Lunch)
三文魚野菌忌廉燴闊條麵
蟹肉雜菌忌廉闊條麵