2020-01-30 319 views
新年流流,大部分食肆都休息緊。我朋友出嚟聚,最怕冇地方坐。行過D2 Place I,好感動,見到呢間鋪頭竟然有開!朋友一再推薦之下,我哋就去咗呢一間Cafe。一望嘅Menu,覺得佢地嘅價位係屬於「過時過節」、「老娘高興食一次半次唧」就可以接受嘅程度。但係佢哋嘅drink menu,係普遍cafe嘅水平🙈 假如要日日食就真係要諗諗先,日日飲都還好嘅🙈 我朋友叫咗幾個唔同set去share,佢哋嘢食嘅賣相好好,明顯擺碟嘅朋友係有用心思。首先上菜嘅呢係意粉啦同埋鱈魚,意粉食落唔會乾,味道好濃郁、幾好味,推薦👻👻 但係呢個鱈魚,老實講唔係好食到味道,但係重點要highligh 佢地個魚嘅處理都ok,食落都幾滑,無雪味!如果大家鍾意飲各種特色嘢飲,可以嚟呢間試吓,除咗水果茶、咖啡、奶茶之外,都仲有好多特調飲品,例如:Baileys latte、hojicha latte~我都仲未試晒,試完再更新♻️