上星期同男朋友去左呢間出晒名靚景既西餐廳食brunch❤️依家午市仲有discount 飲返杯🍷wine/cocktail/mocktail都有折 午餐都可以好好chill下我揀左杯好岩打卡既silver screen 其實係espresso 加朱古力 上面再舖滿焦糖爆谷靚到不得了 底下既朱古力咖啡唔會好甜🍿爆谷就會甜啲啲 記得襯佢仲脆卜卜既時候食😋.All day breakfast 有多士 雜菇 蕃茄 德國長香腸 煙肉 炒蛋 茄汁焗豆等等好豐富 香腸煙肉都唔會太咸 有咁多蔬菜類中和返 感覺健康同清新啲~食晒都唔覺得膩。.另外香蒜白酒蜆肉意粉就加左轉做set有晒餐湯(特濃甘荀湯)同沙律 餐包 非常推薦大家加錢轉set 好高質 餐包熱熱地仲要咬落鬆軟 好味之選💕意粉有大量蜆肉 個汁濃稠度岩岩好意粉保持到乾爽彈牙 唔會淋到一pat果啲仲加左洋蔥同菇一齊炒 更香濃~.最後緊係要留肚食甜品🧇有好多水果 香蕉🍌士多啤梨🍓藍莓🫐Pancake焗到好香脆 個底會有少少似脆餅蛋味香 幾特別的呢間餐廳除左可以二人世界 真係好岩成班朋友黎聚餐🍽一齊欣賞美景食好西
上星期同男朋友去左呢間出晒名靚景既西餐廳食brunch❤️

另外香蒜白酒蜆肉意粉就加左轉做set

有晒餐湯(特濃甘荀湯)同沙律 餐包

意粉有大量蜆肉 個汁濃稠度岩岩好
意粉保持到乾爽彈牙 唔會淋到一pat果啲
仲加左洋蔥同菇一齊炒 更香濃~

最後緊係要留肚食甜品🧇有好多水果 香蕉🍌士多啤梨🍓藍莓🫐
Pancake焗到好香脆 個底會有少少似脆餅