2019-11-10 106 views
🤤抺茶控系列🍵🍀(重要既事情講3次🔥)▫️餐廳:i CREAMERiA café▫️地點:全香港有4間分店(旺角、尖沙咀、銅鑼灣2間) 📍旺角亞皆老街8號朗豪坊4樓13號舖(港鐵旺角站 C3 出口, 港鐵旺角站 E1 出口, 港鐵旺角東站 B 出口)▫️營業時間⏰:Mon-sun 10:00 am -11:00 pm—美味:🍵🍵🍵🍵環境:🍵🍵🍵🍵價錢:💰💰💰💰—之前都介紹過幾間抺茶控店🤤抺茶同綠茶有咩分別🍀?同樣係綠色,但係個味一食就知🧐😏抺茶果種苦苦地但食完之後既回甘係抺茶控先知🤓🤓係款高知縣沢渡茶大福芭菲($58)係幾吸引💕苦苦地仲有幾大件抺茶大福💓兩個人share都ok👧🏻覺得辻利茶舖既抺茶苦d🤤睇個人喜好👧🏻👧🏻今次係朗豪坊間分店食,覺得佢地既雲石design好靚,可以坐好耐之餘同fd吹水🤩—#icreameria #好西 #打卡 #甜品 #抺茶 #綠茶 #夏天美食 #HongKong #HK #foodie #goodwest #food #meal #lunch #icecream #mk #朗豪坊 #bestfood #foodie #matcha
🤤抺茶控系列🍵🍀
(重要既事情講3次🔥)
▫️餐廳:i CREAMERiA café

美味:🍵🍵🍵🍵