2022-08-12 179 views
呢間餐廳裝修好文青 感覺好舒服💚食物飲品賣相好靚 份量大 味道掂 性價比高🤑而且仲有生酮同素食菜式添 值得一試🥳.📌2ndBite招牌煎肉餅脆蛋漢堡、沙律、薯條 $178呢個漢堡包好高質🍔漢堡塊煎肉餅好有驚喜🐷大塊又juicy 食落仲啲彈牙🥳人工打豬肉再加埋墨魚滑入去 所以味道同口感都好特別🦑兩塊竹炭麵包夾住厚厚嘅肉, 熱熔芝士🧀生菜🥬蕃茄🍅食落真係大滿足🥰最特別係佢唔止有薯條🍟仲有清甜香脆蕃薯條 好正🍠個沙律菜好新鮮🥗.📌2ndBite招牌沙律 $118呢個沙律真係好大碟🥗全部菜都好新鮮好爽甜🥬入面仲有啲粟米🌽紅腰豆🫘成個感覺好fresh💕我地叫咗沙律醬分開上 係芥末味~店員仲好貼心咁另外裝芝士粉俾我地🧀.📌特色香炸雞鎚雞塊 $68呢個雞鎚每一舊都炸得好香脆🍗肉質夠嫩滑🐔.📌芒椰髒髒 $40呢杯芒椰髒髒唔單止好靚 而且飲落去真係好好味🥰面頭有層奶泡 再加左啲芒果粒🥭中間嗰層係咖啡☕️最底飲落就係新鮮芒果粒同酸酸地嘅芒果蓉 飲落層次好豐富😚

📌2ndBite招牌煎肉餅脆蛋漢堡、沙律、薯條 $178

📌2ndBite招牌沙律 $118