🇭🇰久仰大名 被人評譽為全港No.1的燒肉店🌟超多明星到訪的餐廳😆高質和牛omakase 今次揀咗包7款和牛 的set dinner🤩另外再order左生牛肉壽司🍣好重牛味 好軟淋~第一塊同最後一塊牛 都會有專人幫你燒~而其他就會同你講明要燒幾多秒 點咩醬料 都唔使驚自己會嘥咗塊牛 只要跟足指示👍🏻👍🏻原諒我已經唔記得晒啲部位嘅名稱 但係每一塊嘅油脂比例 都好靚🤩都好重牛味好好食😋基本上唔使點鹽 都唔使點汁 已經好好食😳好幸福 食完覺得~最後嘅海膽牛肉飯 海膽好鮮甜 但係個醬汁有啲鹹🥲成餐飯都超級超級超級滿足 極度滿意😍d牛真係好靚 好值得你一試的燒肉店😚齒頰留香 又高質 夠飽😋😋不過留意番佢唔似其他餐廳omakase甘 有前菜甜品 這間是沒有的 唯一有少少美中不足就係冇甜品🥲🥲性價比高 平時喺出面餐廳食 單點嘅牛 都冇咁抵食🤣絕對真實食評 非專業 純粹分享個人感受❤️謝謝支持🙏🏻🌟推介分數(4.5/5)💰$820per person 📍 YAKINIKU GREAT (上環) (上環)上環皇后大道中255號Manhattan Avenue地下1號舖#Foodiehk #hkfoodie
🇭🇰

絕對真實食評 非專業 純粹分享個人感受❤️謝謝支持🙏🏻
🌟推介分數(4.5/5)

💰$820per person

📍 YAKINIKU GREAT (上環) (上環)

#Foodiehk #hkfoodie #comeeatwithme_central