2021-08-25 40 views
平日去中環多數都係去cafe,今日就試下唔同嘅口味,去食漢堡包。由於唔係好肚餓嘅關係,我同朋友叫咗兩個包然後其中一個upgrade套餐share食。雖然鋪仔細細,但係餐廳服務非常之好,order 之後會畀個牌我哋,等店員準備好之後就會拎嚟畀我哋食。餐廳仲提供唔同口味嘅醬隨大家調配。朋友就叫咗個魚柳漢堡,魚柳炸得非常香脆,而且比某大牌子嘅魚柳大塊同實淨,仲加咗豐富同健康嘅配菜。我就叫咗一個牛肉漢堡,同樣地有唔少配菜,但係最深得我歡心嘅,係佢juicy嘅牛扒,食落去啖啖肉。個包鬆軟之餘有少少烘底,睇得出餐廳嘅心思。最近迷上咗睇Cooking with Paris,見到佢哋食洋蔥圈我都心思思,所以今次冇叫薯條,改食洋蔥圈,脆得嚟甜甜地,又唔會有太多炸粉,絕對係薯條以外嘅一個好選擇。食咗咁多熱氣嘢,我哋就叫咗罐椰水做餐飲下一下火。

魚柳漢堡

牛肉漢堡

洋蔥圈

椰水

食咗咁多熱氣嘢,我哋就叫咗罐椰水做餐飲下一下火。
2021-08-21
Type of Meal