2021-04-09 46 views
今日放假同朋友過嚟依家旺角嘅outdark餐廳度食嘢,一如既往地依間餐廳冇令我失望,價錢平仲要勁高質!👅超級抵食一嚟到已經好多人,好彩我哋早到,餐廳裝修好靚,滿天星,拎嚟打卡一流,而且服務員嘅態度都好友善,開心嘅一餐😋重點係嘢食超級好味,首先我哋叫咗一個忌廉海鮮火鍋材料爆炸豐富,裏面有年糕、魚糕、海鮮蔬菜🥬仲配上特製嘅奶油醬,喺出邊食唔到嘅味道,一啲都唔會油膩,反而係好香甜嘅奶油醬味,而且裏面嘅海鮮勁多,份量十足💕仲要海鮮勁新鮮,咬落去好鮮好甜,必食嘅推介!炸蝦飯卷另一樣都好正,本身我唔係好鍾意食韓國嘅飯卷,但係食咗依個飯卷之後令我對韓國飯卷改觀,因為估唔到未到咁夾,裏面有勁大嚿嘅炸蝦,炸到脆卜卜,仲配上左醃蘿蔔,勁爽脆,成個味道好夾😋👍🏻

重點係嘢食超級好味,首先我哋叫咗一個忌廉海鮮火鍋

仲要海鮮勁新鮮,咬落去好鮮好甜,必食嘅推介!
炸蝦飯卷