2019-01-27 536 views
今日約咗幾個朋友旺角,weekend成行街都係人,又唔想周圍同人逼,淨係想坐下傾下計🤔🤔🤔其中一個提議上樓上cafe☕☕☕可以慢慢坐😆又好喎!!! 好耐冇喺cafe打躉😂😂😂登打士大廈出名多樓上cafe,今日我哋揀咗呢間喺12樓嘅部屋cafe 🤗🤗🤗我哋嗌咗2個意粉🍝🍝&1個 risotto🍛&一個pizza🍕OMG 全部都好高質!!!!! 好少cafe嘅嘢食會咁好食!!!!! 呢度碟碟都無100都有90分 ,全部大大碟!! 煙三文魚意粉醬汁夠濃,軟硬度適中!! 辣醬炒大蝦海鮮意粉,足料惹味😋 而黑松露risotto簡直覺得自己喺西餐廳食緊嘢咁😋😋😋滿分!!!嘢飲嗌咗一個美顏花茶,無加糖,大大壹仲可以refill熱水,跟餐加$28都抵!!!😍😍 好鍾意呢個玻璃壺同杯套裝勁靚,飲心情都好啲😆😆😆水果茶賣相一流,好fresh唔算太甜 👍我哋喺度坐咗幾個鐘玩咗好多唔同嘅boardgame/啤牌/層層疊好開心😂😂可以同啲friend食好嘢敍下傾下計又唔使同人逼,呢度真係不二之選😊😊

2019-01-27
Type of Meal