上星期生日,女朋友帶我食呢間日本炸豬排餐廳,係LKF附近,位置比較隱蔽,鋪面比較細,但設計非常日式,而且老闆都係日本人,入到去真係以為自己去左日本!🇯🇵🐽吉列熟成豚西冷定食(4號)👉🏾問過店員,本身想叫3號,3號雖然入口比較多汁厚肉,但相對比較肥👉🏾4個係肉質半肥瘦,入口完全感受到佢新鮮炸嘅脆皮,仲有肉地嘅新鮮豚肉😍👉🏾旁邊伴菜好甜,加左洋蔥汁好好味,食哂仲有得再添👉🏾味噌湯亦相對足料,入味,不過就無得再添😂🐽芝士吉列熟成豚肉咖哩(8號)👉🏾豬排除左皮脆肉鮮外,中間仲有一層厚芝士!配搭咖哩飯一齊入口,簡直係味覺嘅享受🤤👉🏾值得再提嘅係佢地嘅配菜真係好甜好好味👍🏾總括黎講,價錢雖然係比較貴,但食物真係絕無欺場👍🏾佢地最後仲送多兩場coupon比我地,仲好熱情同我地講byebye,呢場食得好開心,一定會再食😍

🐽吉列熟成豚西冷定食(4號)
👉🏾旁邊伴菜好甜,加左洋蔥汁好好味,食哂仲有得再添
👉🏾味噌湯亦相對足料,入味,不過就無得再添😂

🐽芝士吉列熟成豚肉咖哩(8號)
👉🏾值得再提嘅係佢地嘅配菜真係好甜好好味👍🏾