早排Momo同Boo去左灣仔利東街附近食shake shake海鮮袋🦞🐙🧺餐廳都幾大同埋坐得好闊落🤗可能當晚比較早去,而且唔多人,所以2個人👫可以坐4人卡位👨‍👩‍👧‍👦👍🏻食物方面當然揀左Signature Combo A (自選3款海鮮) ($398),我地揀左扇貝,八爪魚仔🐙同埋蜆💁🏻‍♀️配Lemon Pepper Sauce 🍋 上枱嗰時,待應會俾你先影張相,再幫你shake同剪開食!除左3款海鮮之外,仲有粟米🌽同薯仔🥔做伴菜,咁就食海鮮袋都飽啦😂 3款海鮮都幾新鮮!!!! 特別係蜆,點埋個醬食好fresh!🍃😍 八爪魚仔🐙就好夾口😆,呢兩款大概有8-10,扇貝就有3隻!另外,我地仲叫左個龍蝦湯🦞($88),同埋松葉蟹🦀膏醬番紅花意大利燉飯($138),龍蝦渴夠濃再配埋真。蝦多士🦐👍🏻個Rissoto分量唔係好多,但好多蟹膏醬,多到每一粒飯都會食到🤗🤗🤗成餐飯道道菜都有海鮮🦞🦐🐙得黎又新鮮係正既👍🏻但有少少overpriced啦🤑如果可以平番少少會考慮多啲去食🤣🤣

龍蝦湯
松葉蟹膏醬番紅花意大利飯