高質抵食放題 henry90Level 22019-05-07975 views Follow 是咁的,大食鬼朋友最近生日,聽聞好耐亞太中心嘅放題好高質,今次就帶咗佢去食費事食窮我哋。刺身拼盆好有份量,每種都大大件又新鮮肥美好好食。蒜香牛肉壽司牛肉燒得啱啱熟好嫩唔韌蒲燒鰻魚居然有淨鰻魚唔駛連飯食,燒得好香味道唔錯鹽燒海蝦燒得太乾,蝦肉有啲'霉'鹽燒牛舌燒得有啲韌麻麻地椒鹽蒜香脆炸雞軟骨聞落好香但食落無乜味芝麻雞翼燒得皮脆肉滑仲有少少肉汁好好食雪花牛肉鍋湯底係壽喜燒,牛肉好足料,金菇同大白菜吸咗湯底好滋味椰汁鮮奶海底椰燉燕窩成碗熱辣辣好足料,椰香味濃好滋補 上菜快又無漏單,食物質素又唔錯,整體嚟講幾抵食。The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.3Share高質抵食放題 極尚大瀛喜日本料理 https://s.openrice.com/QrKT0rDGp00Report Post Ratings4Taste3Decor4Service4Hygiene4ValueRecommended Dishes蒲燒鰻魚芝麻雞翼雪花牛肉鍋椰汁鮮奶海底椰燉燕窩蒜香牛肉壽司Date of Visit2019-05-04Dining MethodDine InSpending Per Head$280 (Dinner)CelebrationBirthday